السلام عليكم
ا [FONT="]كيد الكل يحب فطائر المحار ولكن لانها تاخد الوقت كلها في عملها[/FONT]
[FONT="]نعجن وبعدين نحور وبعدين نقلي وبعدين نحشي[/FONT]
[FONT="]قلت اجربها بعجينتي المفضله وعملت العجينه[/FONT]
[FONT="]وتركتها تتخمر وبعدين عملتها كرات ووضعتها بالصينيه وضعتها بالفرن[/FONT]
[FONT="]بعدين فتحتها وحشيتها[/FONT]
[FONT="]اني وضعت لحم مفروم مستوي اكيد وطماطم وفليفله وزيتون وجبن مبشور[/FONT]
[FONT="]يعني الحشو حسب الرغبه[/FONT]
[FONT="]وهذه مقادير العجينه[/FONT]
[FONT="]3كاسات طحين[/FONT]
[FONT="]2ملعقة حليب بودره[/FONT]
[FONT="]2ملعقة سكر[/FONT]
[FONT="]ملعقة خميره فوريه[/FONT]
[FONT="]1\2 كاس زيت يفضل انك تنقصين اشوي من الزيت يعني اقل من النصف[/FONT]
[FONT="]كاس وربع ماء ويختلف حسب نوع الطحين[/FONT]
[FONT="]احب تكون العجينه لينه وطريه لانها تعطيع نتائج افضل[/FONT]
[FONT="]تخمر ساعتين[/FONT]
[FONT="] وتشكل حسب الرغبه
وعوافي
[/FONT]

ا [FONT="]كيد الكل يحب فطائر المحار ولكن لانها تاخد الوقت كلها في عملها[/FONT]
[FONT="]نعجن وبعدين نحور وبعدين نقلي وبعدين نحشي[/FONT]
[FONT="]قلت اجربها بعجينتي المفضله وعملت العجينه[/FONT]
[FONT="]وتركتها تتخمر وبعدين عملتها كرات ووضعتها بالصينيه وضعتها بالفرن[/FONT]
[FONT="]بعدين فتحتها وحشيتها[/FONT]
[FONT="]اني وضعت لحم مفروم مستوي اكيد وطماطم وفليفله وزيتون وجبن مبشور[/FONT]
[FONT="]يعني الحشو حسب الرغبه[/FONT]
[FONT="]وهذه مقادير العجينه[/FONT]
[FONT="]3كاسات طحين[/FONT]
[FONT="]2ملعقة حليب بودره[/FONT]
[FONT="]2ملعقة سكر[/FONT]
[FONT="]ملعقة خميره فوريه[/FONT]
[FONT="]1\2 كاس زيت يفضل انك تنقصين اشوي من الزيت يعني اقل من النصف[/FONT]
[FONT="]كاس وربع ماء ويختلف حسب نوع الطحين[/FONT]
[FONT="]احب تكون العجينه لينه وطريه لانها تعطيع نتائج افضل[/FONT]
[FONT="]تخمر ساعتين[/FONT]
[FONT="] وتشكل حسب الرغبه
وعوافي
[/FONT]